søndag 18. juli 2010

*Kap. 05 - Thaimassasje

Klonk-klonk! Det dundrer i døra så hele huset rister.

-Wake app! Wake app! Nine O clock! 

En kort liten pause så er det på`n igjen.

-Wake app! Wake app! Nine O clock!

Lilly farer opp av laknene i halvsøvne og glemmer at hun er kliss naken og tar rennafart mot døra og roper tilbake gjennom nøkkelhullet:
-Jaaddaaa, jaaaddaaa, jaaaddaaaaa… masa! Yess! Everything åukey!
-Good, good, madame! Hav e neis dei! Tuc-tuc ten O clock! Limebel?
-Yess, yess, tuc-tuc ai remeber!

Og der ble gode råd dyre. Hun står nå splitter naken inn til skinnet med ræva i retning soverommet der både Red og klærne hennes ligger. Han later som han sover, den sniken! Han kommer til å gløtte med et halvt øye når Lilly kommer tilbake i rommet uten mulighet for å skjule pupper og lår. Hun tenker seg badelaken på badet, men det ligger kliss vått på gulvet etter at sjefen sjøl dusja i går kveld. Det andre ligger lett slengt på gulvet ved siden av nordlandstrompetens seng etter samme ærend. Søren òg! Forr en egoist! Dette er skikkelig kritisk!

Lilly får panikk og roter i veska etter krisepiller. Hun har det travelt. Tar en munnful og svelger dem tørre. Det var ingen GOD idè. De setter seg bom fast i halsen som et garnnøste. Lilly holder på å besvime av luftmangel. Hun har hørt at det kan være skadelig med piller, men at hun skal dø av dem på en sånn måte blir litt tungt å fordøye. Hun løper inn på badet og driter i at soveromsdøra står på gløtt. Kaster seg inn i dusjen og setter vannet på full guffe. Retter dusjhodet mot munnen og èn etter èn går pillene i oppløsning og forsvinner ned i magen. Phu! Det var jaggu nære på.

-Reeeed!!! Kan du kom hit med en håndduk?

Stille. Kisen er bom stille!

-Re-ed?

Fortsatt tyst som graven og Lilly lister seg inn på soverommet for å se om tjukken lever. Hun kommer inn og ser at sengen er tom. Hun blir panisk i stemmen og går i fistel:
-Red? Reeed!!! Korr e du?

Hun snur seg rundt og går i sjokk når han kaster seg frem fra bak døra og kauker:
-Woæææhhhhrgh!!! Vart du skræmt no? Præhæhæhæhæææ!!!

Red 
skremmer Lilly tidlig en morgen før de skal på Thaimassasge

Hun røsker til seg en glassramme med bilde av kongen i Thailand fra et lite bord og dekker hufsetufsa med det. Og prøver å skjule hengpuppene med den andre hånda. Det er ikke like enkelt som for 20 år siden. De er blitt litt uregjerlige etter å ha blitt dratt i og herjet med av diverse misslykkede kjærlighetsaffærer. Tyngdekraften har vært konstant og Lilly har en formening om at det er DET som er hovedgrunnen til at puppene dras lenger og lenger ned mot jorden for hver dag som går. Hun blir litt lei seg for puppene peker den veien vi alle sakte men sikkert blir dratt imot til enden av livet. Det er ingen vei tilbake.

Lilly får hysterisk annfall fordi hun er naken og forsøker å dekke 
seg til med et bilde av Kongen av Thailand

Nå er hun både lei seg og skikkelig fornærmet. Hun hadde tenkt at Red skulle få se henne naken i en romantisk setting. Ikke sånn toskete skremmegreie. Mer sånn romantisk Titanic med sterainlys i mørket og kom-og-redd-meg-situasjon.

-Hærreguuud ka du skræmme mæ da kis! Du må da skjærp dæ. Det e alt for tidlig på morran med sånne grufulle spøka. Æ blir jo helt nervevrak. Og dessuten så kan du dra te dæ blikket.
-Ka? Hæh? Kæm, æ? Ka det e no da? E du mårragrætt`n?
-Neeei.. for tenk! Kanskje æ blir premsnstruell når æ blir skremt før klokka ti på morran da sjø. Æ tåle itj sånt æ. Det vet du.
-Haha! Det va no bare en spøk. Fint bilde forræstn. Kæm de e? Den nye Thailandske elskeren?

Hun titter ned på ramma men har ingen aning om hvem den smilende mannen kan være.

-Åååhhh! Du assa! Det e vel… æ vetta søren æ vel? Gå vækk!

Red plystrer seg lykkelig inn på badet. Han har sett en kliss naken Lilly og har fått en skikkelig stolt boner. Dette ble en riktig så fin start på dagen. Nå kan han drømme om annet enn svette arbeidsklær som gnager i nakken når han er på veg hjem fra jobb i diselpurka. Naken Lilly danser på netthinna når han lukker øynene for å gni sjampo inn i håret. Han traller så dritfornøyd og tror det kan bli stas å få thaimassasje av en søt liten thaidame nå som stoltheten ruger som det skjeve tårn i Piza. Den peker litt mot høyre. Er det normalt? Skal den ikke peke rett opp? Næææhh… Han runke med høyre hand og da e det naturlig at den peke te høyre så mase som han runke. Den funke sikkert enda! Han må bare sørge for å få en skikkelig frokost før brødet dovner bort i varmen.

Lilly har dandert puppene opp i en Bikinitopp med skåler så de ser runde og velformede ut. Over bikinitrusa har hun hengt et småblomstrete omslagsskjørt som kommer til å vaie i sval bris. Hun går ut for å børste det lange håret og lager en nett liten topp som kan skjules under hatten.

De rusler ned i frokostsalen og hun henter en kopp med sin faste kunstner-te og en liten kjeks. Red fyller opp tallerkenen med et fjell av egg og bacon og spruter en god dæsj med ketchup over det hele. Han må ha skikkelig morrabrødmat nå som det endelig dunker i speedoen. Lilly har roet seg betraktelig etter vidunderpiller og litt drikke. Hun er myk og kjærlig og tenker at denne dagen skal bli skikkelig fin. Hun funderer på om hun sånn rent tilfeldigvis skal dumpe borti senga til Red ved en anledning. Sånn at den helt umerkelig flytter seg litt nærmere sin egen. Bare litt altså. De er jo bare på tredje dagen enda og hun har enda 11 dager igjen å få gjort det på. Men han må ikke forstå hva hun har i tankene. Hvis hun får sjenka han litt jevnt så vil han ikke se forskjell fra dag til dag og vips så er sengen blitt en diger dobbeltseng igjen. Det hadde vært litt trivelig òg da. Og latt han få sett henne naken og ligge tett i tett. Lily er så svai i ryggen at Reds kulemage ville være perfekt for spooning.
De hører et halvhjertet bært-bært på gata og forstår at tuc-tucen er på plass.

-Leidis først!

Red gjør en liten gest med hånden som viser at Lilly skal stige inn i den Thalandske Cadilacen på tre hjul. Hun strever litt med å få dandert solhatten i den trange vogna og gullbrillene siger ned på skeiva. Hun får rettet opp hatten og brillene og vinker tjukken inn i doningen. Han deiser inn i vogna. Det blir for hardt trykk for bakdekket under han og det høres et lite “poff! sjiiiiiiiihhhh…  Thaimannen som skal kjøre dem til massasjen hopper ut på et øyeblikk og er skikkelig hissig!

-Look? Look? Loki-loki! 

Han peker mot et flatt bakdekk og gjør vridebevegelser med pekefinger mot tinningen. Det er ikke til å missforstå hvor skuffet mannen er over å ha fått ødelagt inntektskilden sin så tidlig på dagen. Han peker på Red:
-Too fat! Mony, mony! Velly, velly espensif!

Red puster tungt og regnskyen fra i går er i emning. Han gir motvillig sjåføren et par pengelapper og thaimannen smiler og gauler ut i lufta og rundt hjørnet på resepsjonen kommer en ny tuc-tuc med bært-bært. Denne gangen setter han seg forsiktig inn først og Lilly kommer etter.

-Går da bra herre sjø, Red. Du esså søt atte.
-Ja, æ e faen mæ en egen rase!
-Ja, det e du virkelig!

Tuc-tucen raser av sted i halsbrekkende fart og det er tut-tut og bært-bært hele veien gjennom trange smug til massasjeplassen. Lilly blir hel ør i knollen av all støyen og tenker det er like jævlig som i Kairo. Alle kjøre alle veier og det finnes ingen andre trafikkregler enn at den som har det høyeste bærta vinner. Med ett er de framme. Sjåføren får sine baht og litt tips og smiler blid med èn hjørnetann i overkjeven.

-Hao a neis dei madame!
-Ka i hælvetta! Det va nu førr faen mæ Æ som betalte turen åsså e de DU som ska ha en neis dei?
-Ja, dem e høflig mot damer her i strøket. Du har kanskje litt å lær?

De blir møtt av en smileblid solstråle i døren.

-Nolvegian piple flom Phi Phi Tlavel and Hotel?
-Yess, madame. Norwegian people from Phi Phi Travel.

Lilly ser kjærlig opp på Red og han ser godslig og fornøyd tilbake.

-Ka faen du trur? Det her ska bli stas!
-Ja, herre blir godt te oss ja, Red. Vi træng herre etter aill blogginga. Det tar på å sitta fårran datamaskina en hel vinter sjø.


Den lille søte damen viser dem vei inn til et svalt lokale med avlukker avdelt med forheng. Lilly puster lettet ut når hun forstår at hun kan høre hva som foregår der Red skal få sin behandling. Bekymret forsøker hun å forklare at hun har bestilt mannlig massør til Red.

-Ka i hælvetta! Æ ska ikke ha nåkka mainn! Æ ska ha ei dame!
-Ja, men Red… Trur du virkelig at dæm små daman her klare å knus muskelkutan dine når æ ikke klare det en gang? Æ e jo hvertfall minst dobbelt så stor såmm dæm! Du ska ha mainn!
-Æ ska fårr saatan mæ`kkje ha nåkka mainn! Æ e nu vel førr fan ikke nåkka hælvettes homo heller!

Den lille søte damen forklarer at de ikke har noen mann til å massere akkurat i dag men de har en sterk dame som kan gjøre jobben. Lilly ber om et glass vann. Hun har ikke helt glemt den fatale pilleepisoden fra morgentimen. Hun får pusteproblemer og kjenner angsten klipe som en klo rundt halsen. Red skal ha kvinnelig massør! Lilly vurderer et øyeblikk å forlate stedet og komme tilbake en annen dag, når de har en mann på jobb. Hun ber om å få se massøsen etter å ha svelget en sju-åtte piller. Et av forhengene blir revet tilbake. Det er et under at de ikke rives helt ned. For ut kommer ei dundre på omlag hundre kilo trampende med føtter som ville gjort en hobbit misunnelig. Hun gliser bredt med èn gulltann i nerkjeven og Lilly gliser fornøyd.

-Heeelt perfekt! Tænk ju! Værsegod tjukken! Bli med dama di inn du.

Reds øyne er med ett kulerunde og han blir helt stiv alle andre plasser enn i speedoen. For første gang på turen føler han reell skrekk. Red får beskjed om å gå inn i det ene avlukket og tør ikke nekte. Den dama kan brekke nakken på en elefant! Lilly blir geleidet inn ved siden av.

Lilly legger seg på magen med ansiktet ned i et hull i massasjebenken. Hun hører litt stønning og banning og kommer på at Red ikke kan ligge på magen lenger. Det er ikke mulig å ligge på en ølvom på den størrelsen. Lilly reiser seg opp på albuene og spør om de ikke har en sånn gravidebenk der de kan ta ut en rund pute for å putte magen nedi. Det har hun nemlig hjemme på massasjerommet sitt. Joda, det fikser ny seng til red der de får plassert magen og hengebrystene nedi hull.

-Dæææven det va deilig, Lilly! Bare å få lægge sæ ned på magen e verdt kvær ein baht! Du e genial. Æ lika dæ bedre og bedre for hver dag som går. Og nu har æ sett dæ naken åsså!
-Ti still og kos dæ! Itj tænk mer på det akkurat NO!
-Kose mæ som faen!


Lilly døser av mens den lille thaidamen trekker og sliter i armer og ben. Banker med små knyttneveslag mot betongharde muskler som har lagret mye innestengt frustrasjon og ensomhet. Stønningen fra det andre avlukket bærer ikke preg av seksuell karakter i det hele tatt og Lilly er strålende fornøyd.
Den digre dundra på noen og hundre planter fotsålen godt ned i mellom rumpeballene på Red og tar tak i begge armene og strekker dem bakover med rå muskelkraft.

-Ouæææhhh!!! Å dæven hainn søkke ta, har du tænkt å dræp mæ kjærring?
-No, no, lelax! Lelax!
-Faen mæ lætt førr dæ å sei. Det eikkje du såmm får juling.

Red får beskjed om å snu seg og ligge på rygg. Damen plasserer putene til magehullet og hengebrystene og det blir behagelig for den lille røde nissen fra nord å ligge. Den tannløse feen får igang med å trekke og dra i fingrene èn etter en.

-Dæven, Lilly! E du der?
-Mmmm… Hysj! Æ slappe av.
-Ja men ka faan! Kjærringa runke fingran mine! Æ blir reidd!
-Hyyyysj… slapp av du å no da. Prøv å kos dæ.

Dundra tar tak i venstre fotsåle, setter en bar fot i lysken til Red og kiler litt i ballefestet med tærne for å sjekke om det er liv i utstyret. Det er dødt som årsgammel tørrfisk. Red blir stiv av skrekk:
-No boom-boom?
-Boom-boom? Ka faen! Æ hadd no boom-boom heilt te æ fekk sjå ei diger kjærring med èi tainn i nerkjæven. Så va det faen mæ ståpp! Ekkje sekkert det e liv igjæn i han karen der nere nu. Æ e oppriktig bekymra, men få nu hit ei søt lita tøtte med teinner`n i behold så ska vi sjå på boom-boom!
-I give extla boom-boom fol extla charge.
-Satan! Æ skaikkje ha nåkka ækstra boom-boom!

Lilly gliser sitt bredeste glis og er bare SÅ fornøyd! Alt går etter planen og etter en times tid må de ut på gata for å finne en ny tuc-tuc for å komme seg hjem til “hottælle”. Red rister litt på nakken og kan konstantere at den er som gulle ny. Lilly veiver med armene og solhatten og brillene ramler litt på halv tolv i iveren etter å skaffe ny tuc-tuc.

-Oooohoooi!!! Tuc-tuc her!

En knall rosa liten sak svinger inn og stopper med et bært-bært. En smilende mann på innsiden vinker dem inn. Lilly jumper inn først og holder på hatt og briller.

-Kom da Red! No fær vi hjæm å slappe av litt!
Red gjør digre øyne og blånekter å sette seg inn i tuc-tucen Lilly har kapret.
-Æ kjøre faen ikke rosa tuc-tuc!
-Ka såm e så gæli med DET no da? Kåmm igjæn! Fin den her vel? Det viktigste e at vi kjæm oss hjem. Den her e jo kjempesøt! Sje, deinn står i stil te klokka mi og aillt muuulig! Kom an!
-Æ drit nu i om den passe tel klokka di! Æ kjøre ikke rosa tuc-tuc. Æ e nu vel førr i hælvetta ikkje nåkka homo heiller! Æ nækte.

Red står steilt med henda i kors og nesen i været. Nekter plent å sette seg inn i den rosa farkosten. Lilly strever seg ut på egen hånd. Solhatten hekter seg fast i karmen, faller av og ruller ut i gata og blir overkjørt av en grisekjører i mintgrønn tuc-tuc. Lilly blir hoppende gæærn, hytter med neven og roper etter råkjører`n:
-Du din jævel! Du ødela hatten min! Kom tebake å heinnt dæ ei ørtæv!

Lillys 
hatt blir overkjørt av en grisekjører i tuc-tuc

Red plukker opp restene av den flatklemte hatten og børster hjulsporene av den. Med et magisk trykk plopper han ut skalpen og plasserer hatten på hodet til Lilly.

-Se! Det gikk nu førr faen mæ godt det? Næstn som ny!
-Pøh! Næstn som ny du lissom. Deinn sjer helt hærpa ut no da. Åsså æ som va så glad i deinn hattn.
-Æ ska kjøpe ny hatt te Lillyen. Ikke nåkka problem. Red har feriepængbok med sæ. Ulykkesreserve e godt å ha i faill mainn sku råk borti nåkka.

Red stopper en skikkelig herpa svartmalt tuc-tuc. Det er hull i setetrekket og lorten har gravd seg dypt ned i skumgummien.

-Damene først!
-Ikke søren! Æ sætt itj mæ inn i den basillbefengte bila der assa! Æ kjæm te å bli dødssyk. Æ har livet kjært min gode venn. Du får værsegod å finn en som har litt høyer standard einn det der. 

Den ene tuc-tucen etter den andre raser forbi mens Lilly står der og høylydt protesterer. Red gestikulerer i forsøk på å lure henne inn uten at det hjelper det spøtt.

-Tjena, Lilly! Har ni ett problem?

Hasse er på sightseeing i en gullende ren lys rosa tuc-tuc med cremfarget skinninteriør.

-Satan hainn førbainnade, e du der no igjæn? Sku`kkje du på dass?


Lilly skubber Red hardt i siden med albuen og ser med stramt blikk på han for å vise at han skal oppføre seg skikkelig.

-Nei, ja, assa… Vi har litt problemer med skyssen kan du si.
-Ni kan åcke hem med mej om ni behøver, men det blir lite trångt om platsen i fall.
-Du kain ta å reis te hælvetta med deinn homodoningen din! Æ sett faen ikkje på! Ikke satan i hælvetta heiller!
-Æ trur det e bæst vi finn oss en egen skyss æ, Hasse. Men takk for tilbudet. Hils morsjan da!
-Hej då! Vi sees!

1-1 mellan Hasse og Red. Hasse har kjøretøy, det har ikke Red. Hasse gir gass og forsvinner i det blå. Etter mye fram og tilbake får Lilly stoppet en lys grå metallic tuc-tuc med lyseblå stripe rundt. Den minner Red om diselpurka og han blir lett sentimental og tørker en tåre i øyekroken. Red hopper inn og tar Lillys hånd og hjelper henne inn.

-Forsiktig no tjukka, så du ikke punge dækket te gamlingen.
-Rætte ræva som feis…

De raser av sted gjennom yrende gater med millioner av folk over alt. Slakt henger åpent i gatene utenfor slakteriene. I eksos og fluedritt henger de der flådd til spått og spe. Lilly blir litt svimmel og sier det ser skikkelig hæslig ut. Hun skal ikke spise èn eneste èn kjøttbit på hele turen mer. Hun spiser ikke lort. Hun er fra nå av herved selværklært vegetarianer på resten av turen.

-Næ-æh! Red! Sjå! Ellefainnta!
-Ja du dæven! Elefainnta!
-Ska itj vi færra på ellefainntsaffari i morra da? Hadd itj DET vært nåkka, eller? Hærreguuud korr spennende! Æ har aldri ridd på ellefainnt før, har du?

Red svarer ikke. Han er sulten og tørst og vil hjem og få seg en øl. Litt slukøret over at thaimassasjen ikke sto helt til forventningene. Dog er nakken som for 20 år siden, mennee… Den damen kunne lett ha drept han med ett eneste trykk på feil sted.

-Jaaa! Det GJØR vi, Red! Ellefainnta i morra da, hærreguuud så artig!

Ingen kommentarer: